Cinsiyet: Lakap: Gitarcı_kız-şirineNerden: dj ateş fan' danYaş: 18Kayıt tarihi: 27/03/10 Mesaj Sayısı: 363İş/Hobiler: gitar çalmak-rap dinlemekHangi takımlı ?: Ruh hali:
Konu: Qarizma Ft. G - Ümit - Vur Hadi Paz Mart 28, 2010 11:30 am
Senin bu yaptığını köpek bile sahibine yapmaz Unutma ki bir gün döneceksin boynu bükük beni affet beni affet diyeceksin...
Vura vura parçaladın beni sen benim kalbimde derin yaralar açtın yazıklar olsun sana Şunu unutma bir gün bana geri dönmek istersin ama işişten geçecek elveda sana Arama beni bir daha herkes kendi yoluna gerçek yüzün çıktı ortaya Keşke seni görmez tanımaz olsaydım Keşke seni görmez tanımaz olsaydım Benim değerimi sen bilemedin yolun açık olsun gidebilirsin Sen benim herşeyimdin ama şimdi nefretimsin Senin adına çizgi çektim Allahım sana bin türlü bela versin Sana olan nefretim ölene dek sürecek İnşallah kalbim başkasını sevecek dur da dinle içiyorum her gece isyanım kaderime yok mu derdime çare Var mıydı senin benim kadar seven
Hayır...
O zaman neden aldatıp yıktın beni Keşke seni son kez görsem suratına tükürsem
Vur hadi vur dayanamam ben buna Sev hadi sev sev demem bir daha Vur hadi vur dayanamam ben buna Sev hadi sev sev demem bir daha
Vur vura parçaladın beni Sen benim kalbime derin yaralar açtın yazıklar olsun sana Şunu unutma bir gün bana geri dönmek istersin ama İş işten geçecek elveda sana Vur hadi vur zaten vura vura sağlam yer bırakmadın Önce kalbimi parçaladın sonra hayatımı yıktın
Vur hadi vur dayanamam ben buna Sev hadi sev sev demem bir daha..
ALPEREN admin
Cinsiyet: Lakap: APO...Nerden: izmirYaş: 18Kayıt tarihi: 19/03/10 Mesaj Sayısı: 255İş/Hobiler: web tasrımı yapmakHangi takımlı ?: Ruh hali:
Konu: Geri: Qarizma Ft. G - Ümit - Vur Hadi Paz Mart 28, 2010 12:46 pm
Konu: Geri: Qarizma Ft. G - Ümit - Vur Hadi Perş. Nis. 01, 2010 1:01 pm
tşk.
^ŞiRiNe^ PRENSES MOD
Cinsiyet: Lakap: Gitarcı_kız-şirineNerden: dj ateş fan' danYaş: 18Kayıt tarihi: 27/03/10 Mesaj Sayısı: 363İş/Hobiler: gitar çalmak-rap dinlemekHangi takımlı ?: Ruh hali:
Konu: Geri: Qarizma Ft. G - Ümit - Vur Hadi C.tesi Nis. 03, 2010 8:58 am